Tekstversie

U bevindt zich hier:

Wensen

Aula

Plechtigheid

Rouwdrukwerk

Kisten

Bloemen

Muziek

Rol kinderen

Thanatopraxie

Zorg

FinanciŽn

Zoeken naar:

Algemeen:

Startpagina

Links

Navigatie in deze site

Updates

Website: inhoud

Webmaster

Copyrights

Financieel


Na een overlijden worden de nabestaanden geconfronteerd met kosten, die soms flink kunnen oplopen. Die kosten worden mede veroorzaakt door gemeentelijke leges en kosten. Daarnaast is ook de invulling van de plechtigheid bepalend. Wilt u een koffietafel, al dan niet in uitgebreidere vorm, of een volledige maaltijd indien veel genodigden van ver komen.

In het verleden is er daarom vaak een verzekering (begrafenispolis) gesloten, of zijn er door de overledene op één of andere wijze spaargelden gereserveerd. Vooral oudere financiële voorzieningen zijn in de praktijk vaak niet meer gebaseerd op het hedendaagse kostenniveau.

Het is dan ook belangrijk dat u op financieel gebied een keuze maakt die bij u past en waarmee u het de nabestaanden straks zo gemakkelijk mogelijk maakt. Uitvaartverzorging HSU adviseert u hierbij uitvoerig en vervolgens worden samen met u de uiteindelijke keuzes gemaakt.

Een uitvaart is per definitie eenmalig. Wij helpen u er een stijlvolle gebeurtenis van te maken, met alle gewenste persoonlijke accenten en geheel in de stijl van de overledene.