U bevindt zich hier: Open Dagen
Terug naar: Werkgebied
Algemeen: Links Navigatie in deze site Updates Website: inhoud Webmaster Copyrights

Zoeken naar:

Open Dagen

H.S.U. Stichting uitvaartverzorging Olst organiseerde op zondag 14 april 2013 van 10.30 tot 15.00 uur in het Uitvaartcentrum, Aver- bergen 5, (Klik hierop voor gegevens) een Open Dag, dit ter gelegenheid van het feit dat het al weer 10 jaar geleden was dat het nieuwe uitvaartcentrum in het complex van Het Averbergen in gebruik werd genomen.

Afbeelding: Uitvaartcentrum HSU -

WAAROM EEN OPEN DAG?

In de afgelopen 10 jaar is er veel veranderd in het verzorgen van uitvaarten, maar altijd worden de wensen van de overledene en/of nabestaanden daarbij gerespecteerd. De persoonlijke dienstverlening van de HSU staat open voor iedereen ongeacht uw levens- beschouwing of waar u verzekerd bent. Onze uitvaartverzorger Henrie Hutten staat borg voor een respectvolle uitvaart.

Op de Open Dag kon u kennis maken met zowel het Bestuur van de Stichting als met uitvaart- verzorger Henrie Hutten, die inmiddels ruim 10 jaar in dienst is van de HSU, waar hij met veel liefde en zorg zijn werk doet. Henrie Hutten verricht overigens ook werkzaamheden voor de Begrafenisverenigingen van Diepenveen en Wesepe.

Als uitvaartverzorger in Olst en omgeving heeft Henrie al vele uitvaarten mogen verzorgen, van traditionele tot heel bijzondere uitvaarten. Altijd wordt samen met de familie de uitvaart persoonlijk en professioneel tot in ieder detail geregeld. Iedere uitvaart is daarom voor de nabestaanden uniek.

Afbeelding: Henrie Hutten -

Programma Open Dag 2013.

Op de Open Dag kon u zich laten informeren door:

- Medewerkers van VV Medical over specia- listische verzorging van een overledene, zoals
Thanatopraxie (lichte balseming).

Andere sprekers en onderwerpen tijdens de Open Dag 2013 waren :
- Mevr. Rosa Kiekebosch over nazorg.
- Medewerkers van Grooters over uitvaartkisten en -benodigdheden.
- Medewerkers van Hafkamp over grafmonumenten.
- Mevr. Hennie Temmink over een rouwreportage.
- Medewerkers van crematorium Steenbrugge over crematie.
- De heer Frans Ruiter met belastingadvies.
- Bloemist Hollegien over rouwarrangementen.
- De heer Arthur ter Avest over rouwvervoer.
- Medewerkers van Nuvema over de uitvaartverzekering.

Afbeelding: aula Uitvaartcentrum HSU Olst -

- Wilsbeschikking.
het komt steeds vaker voor dat iemand vooraf (via een zgn. wilsbeschikking) met betrekking tot zijn eigen uitvaart zijn of haar eigen wensen kenbaar maakt en tevens vastlegt wat de kosten daarvan mogen zijn. Het is dus mogelijk om van tevoren via onze uitvaartleider Henrie Hutten met HSU een afspraak te maken om de moge- lijkheden voor een persoonlijke uitvaart te bespreken en vast te leggen.

KLIK HIER om naar boven te gaan.