U bevindt zich hier: Aula
Terug naar: Uitvaartverzorging
Algemeen: Links Navigatie in deze site Updates Website: inhoud Webmaster Copyrights

Zoeken naar:

Uitvaartcentrum HSU in Olst


De HSU beschikt over een eigen uitvaartcentrum met een condoleanceruimte en een grote zaal voor ongeveer 100 personen en een familie-kamer. In de zaalruimte/aula kunnen uitvaart-plechtigheden plaatsvinden. Er kan ook koffie worden gedronken, bij voorbeeld tijdens condoleances.

Nabestaanden die gebruik maken van de diensten van HSU krijgen de beschikking over een sleutel van onze aula en kunnen daarmee overdag zonder afspraak (ook met andere belangstellenden of familie) de opbaarruimte bezoeken.

Maar u bepaalt zelf waar de overledene wordt opgebaard en zo ja, hoe dat gebeurt. U beslist zelf of de overledene thuis, in een mortuarium, of in het rouwcentrum wordt opgebaard. Een overledene kan op verschillende manieren worden opgebaard, bij voorbeeld in de kist, op het eigen bed of op een opbaarplateau.

De HSU beschikt niet over eigen, aangepaste (rouw)auto’s (grijs/zwart) om de overledene te vervoeren naar een begraafplaats, crematorium of elders. Wij regelen al deze zaken na overleg graag voor u, via opdrachten aan derden. Wij doen dergelijke zaken uitsluitend met deskundige en vertrouwde bedrijven, waardoor u zeker kunt zijn van de professionele kwaliteit daarvan.

U kunt een keuze maken uit verschillende vormen van vervoer, per situatie te bepalen. We kunnen rouwauto's in verschillende kleuruitvoeringen voor u regelen, maar ook onder andere koetsen, een boerenwagen, een uitvaartbus (waardoor u met uw gezelschap als groep wordt vervoerd), en tenslotte ook een speciale motor met zijspan. Ook hier geldt weer, dat we uw wensen graag bespreken en u van tevoren uitvoerig informeren over onder andere de kosten hiervan, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Hieronder vindt u enkele foto's van de accomodatie in ons rouwcentrum. Dit moderne en sfeervolle centrum biedt diverse mogelijkheden voor de inrichting en opstelling van het meubilair, dat afhankelijk van het aantal bezoekers, dat u tijdens de plechtigheden verwacht, kan worden opgesteld.

Afbeelding: Uitvaartcentrum Olst -

Accomodatie - aula

[Afbeelding] [Afbeelding] [Afbeelding]
Aula. Aula. Aula.
[Afbeelding] [Afbeelding]
entree Opbaarruimte
Klik HIER om naar boven te gaan.